סרגל נגישות

Accessibe Poetry by Amit Moreno
בלנדרים
  • דף הבית
  • בלנדרים
    • בלנדר JTC אנלוגי
    • בלנדר JTC דיגיטלי
    • בלנדר ברוויל
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
  • שאלות נפוצות
  • יצרנים
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר JTC
    • בלנדר ברוויל
  • חוות דעת ומידע נוסף
  • מתכונים
    • הכנת קצפת בבלנדר
    • מרק סלרי קרמי
    • מרק ג'ינג'ר גזר וטופו
    • שייק חלב שקדים ותפוז
    • הכנת חלב שקדים
    • שייק ירוק לא מתוק
    • הכנת חמאת בוטנים
    • מאפינס בננה ושיבולת שועל
    • פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני
    • מטבל אדממה
    • חמאת שקדים עם מייפל וקינמון
  • דף הבית
  • בלנדרים
    • בלנדר JTC אנלוגי
    • בלנדר JTC דיגיטלי
    • בלנדר ברוויל
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
  • שאלות נפוצות
  • יצרנים
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר JTC
    • בלנדר ברוויל
  • חוות דעת ומידע נוסף
  • מתכונים
    • הכנת קצפת בבלנדר
    • מרק סלרי קרמי
    • מרק ג'ינג'ר גזר וטופו
    • שייק חלב שקדים ותפוז
    • הכנת חלב שקדים
    • שייק ירוק לא מתוק
    • הכנת חמאת בוטנים
    • מאפינס בננה ושיבולת שועל
    • פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני
    • מטבל אדממה
    • חמאת שקדים עם מייפל וקינמון
מאפינס בננה ושיבולת שועל
ראשי » מתכונים » מאפינס בננה ושיבולת שועל

מאפינס בננה ושיבולת שועל

 

 

 

מאפינס בננה ושיבולת שועל להכנה מהירה בבלנדר, שאינם מכילים חמאה או שמן ויכולים להיות חטיף בוקר טעים, עסיסי ומזין.

כמות: 12 מאפינס, זמן אפייה: 15 דקות, זמן הכנה: 40 דקות

 

 

Muffins.jpg

מרכיבים:

2 כוסות שיבולת שועל

2 בננות גדולות בשלות במיוחד

2 ביצים גדולות (L)

1 כוס יוגורט

2-3 כפות דבש

1 וחצי כפיות אבקת אפייה

חצי כפית סודה לשתייה

חצי כפית תמצית וניל

קורט מלח גס (⅛ כפית)

עד חצי כוס תוספות לבחירתכם - שוקולד צ'יפס, שוקולד מריר קצוץ, אגוזים, חמוציות מיובשות או אוכמניות (טריות או קפואות).

 

 

1. חממו תנור ל-200 מעלות.

2. שמנו קלות תבנית של 12 יחידות קאפקייקס, או רפדו אותה בגביעי קפאקייק מנייר משומנים קלות. שימו בצד.

3. הכניסו לבלנדר את כל המרכיבים למעט התוספות (שיבולת שועל, בננות, ביצים, יוגורט, דבש, אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית וניל ומלח גס). ערבבו על מהירות גבוהה כ-3 דקות. במידת הצורך עצרו את המכשיר על מנת לגרד את התערובת מהדפנות לערבוב אחיד וקבלת תכולה חלקה ככל הניתן (גרגירי שיבולת השועל מרוסקים ככל הניתן).

4. את התוספות הכניסו ידנית אל התערובת וערבבו. עם התערובת חמה כתוצאה מהערבול בבלנדר, השוקולד עשוי להינמס ולהיטמע בתוך התערובת. אם זה מפריע לכם, צננו את התערובת כ-10 דקות לפני הכנסת התוספות.

5. מזגו את התערובת אל גביעי הקאפקייקס, הקפידו למלא ¾ גביע לכל היותר. פזרו מעל עוד שוקולד צ'יפס או אגוזים לטעמכם האישי.

6. אפו 15 דקות עד שהחלק העליון יציב והקיסם יוצא נקי. הוציאו את התבנית מהתנור והניחו אותה בצד לצינון כ-10 דקות. הוציאו את המאפינס מהתבנית והתענגו!

 

עמודים
  • בלנדרים
    • בלנדר JTC אנלוגי
    • בלנדר JTC דיגיטלי
    • בלנדר ברוויל
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
  • דף הבית
  • חוות דעת ומידע נוסף
  • יצרנים
    • בלנדר JTC
    • בלנדר ברוויל
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
  • מטבל אדממה
  • מתכונים
    • הכנת חלב שקדים
    • הכנת חמאת בוטנים
    • הכנת קצפת בבלנדר
    • חמאת שקדים עם מייפל וקינמון
    • מאפינס בננה ושיבולת שועל
    • מרק ג'ינג'ר גזר וטופו
    • מרק סלרי קרמי
    • פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני
    • שייק חלב שקדים ותפוז
    • שייק ירוק לא מתוק
  • שאלות נפוצות
מבצעים מיוחדים
bannervitamix.jpg
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
Powered by WordPress