סרגל נגישות

Accessibe Poetry by Amit Moreno
בלנדרים
  • דף הבית
  • בלנדרים
    • בלנדר JTC אנלוגי
    • בלנדר JTC דיגיטלי
    • בלנדר ברוויל
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
  • שאלות נפוצות
  • יצרנים
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר JTC
    • בלנדר ברוויל
  • חוות דעת ומידע נוסף
  • מתכונים
    • הכנת קצפת בבלנדר
    • מרק סלרי קרמי
    • מרק ג'ינג'ר גזר וטופו
    • שייק חלב שקדים ותפוז
    • הכנת חלב שקדים
    • שייק ירוק לא מתוק
    • הכנת חמאת בוטנים
    • מאפינס בננה ושיבולת שועל
    • פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני
    • מטבל אדממה
    • חמאת שקדים עם מייפל וקינמון
  • דף הבית
  • בלנדרים
    • בלנדר JTC אנלוגי
    • בלנדר JTC דיגיטלי
    • בלנדר ברוויל
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
  • שאלות נפוצות
  • יצרנים
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר JTC
    • בלנדר ברוויל
  • חוות דעת ומידע נוסף
  • מתכונים
    • הכנת קצפת בבלנדר
    • מרק סלרי קרמי
    • מרק ג'ינג'ר גזר וטופו
    • שייק חלב שקדים ותפוז
    • הכנת חלב שקדים
    • שייק ירוק לא מתוק
    • הכנת חמאת בוטנים
    • מאפינס בננה ושיבולת שועל
    • פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני
    • מטבל אדממה
    • חמאת שקדים עם מייפל וקינמון
פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני
ראשי » מתכונים » פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני

פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני

פנקייק הוא מאכל אהוב גם על הילדים וגם על המבוגרים. אולי גם בגלל שהוא מאוד פשוט להכנה.

אך כמו בכל דבר, הכי כיף באוכל זה לגוון ולחדש, ולתת טוויסט למאכלים "רגילים" עם מרכיבים קצת יותר מיוחדים.

המתכון הבא הופך את הפנקייקים לעשירים יותר ובעלי טעם מורכב יותר שמכיל חמצמצות ומתיקות גם יחד.

ובנוסף, את הקמח הלבן מחליפה פה שיבולת שועל, כך שהתענוג אפילו בריא יותר. 

Depositphotos_7564720_s-2015.jpg

הצטיידו ב:

½ כוס שיבולת שועל קלויה
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית קינמון
½ כוס מחית תפוח עץ לא ממותקת
2 חלבונים מביצים גדולות L (או ביצה אחת L)
¼ כוס יוגורט וניל יווני
½ כפית תמצית וניל טהורה

 

וההכנה בקלי קלות:

הוסיפו את כל המרכיבים לויטמיקס לפי סדר הרשימה וערבבו עד לקבלת מרקם חלק.
זהו, הבלילה מוכנה ואפשר להתחיל למזוג באמצעות מצקת עיגולים למחבת מחוממת ומשומנת היטב ואתם יודעים כבר את ההמשך….
שימו לב שהאש לא גבוהה מדי, מה שייקח אולי יותר זמן אבל יימנע מהקצוות להישרף. כמו כן, על מנת שגם מרכז החביתית יחומם היטב, צרו חביתיות דקות (שטחו את הבלילה עם כף או מרית).
המתכון הוא לכמות של 5 פנקייקים בגודל בינוני, כלומר יכול להספיק ל2 אנשים.

עמודים
  • בלנדרים
    • בלנדר JTC אנלוגי
    • בלנדר JTC דיגיטלי
    • בלנדר ברוויל
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
  • דף הבית
  • חוות דעת ומידע נוסף
  • יצרנים
    • בלנדר JTC
    • בלנדר ברוויל
    • בלנדר המילטון ביץ'
    • בלנדר ויטמיקס
    • בלנדר מרפי ריצ'ארדס
  • מטבל אדממה
  • מתכונים
    • הכנת חלב שקדים
    • הכנת חמאת בוטנים
    • הכנת קצפת בבלנדר
    • חמאת שקדים עם מייפל וקינמון
    • מאפינס בננה ושיבולת שועל
    • מרק ג'ינג'ר גזר וטופו
    • מרק סלרי קרמי
    • פנקייקס תפוח עץ ויוגורט וניל יווני
    • שייק חלב שקדים ותפוז
    • שייק ירוק לא מתוק
  • שאלות נפוצות
מבצעים מיוחדים
bannervitamix.jpg
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
Powered by WordPress