סרגיי בוטננקו מסביר איך להכין שייק לא ממותק,
לכל מי שמדי פעם מחפש שינוי או פשוט לא כל כך אוהב פירות מתוקים.
מה בשייק ?
תרד ,סלרי, פלפל חריף ,אבוקדו ,עגבניה,מיץ לימון ופטרוזילה.
איך להכין ?
מכניסים את העגבניה ראשונה , אחריה התרד,מומלץ לחתוך את הסלרי בגלל הסיבים הקשים שלו, מעט פלפל חריף לפי הטעם האישי ( ניתן לוותר), אבוקדו שיעניק לשייק הרגשה קרמית ולימון לחמיצות , מעט מים לעזור להכל להתערבב.
אחרי שהכל התערבב טוב טוב אפשר לקשט בפרחים אכילים !
לבריאות !
המלצה מיוחדת שלנו !
נסו את אתגר השייק הירוק של סרגיי בוטנקו .
כאן תוכלו למצוא את כל הסירטונים של האתגר – 30 ימים של שייק ירוק
בריאות והנאה מובטחים לכם .
לחץ כאן לקניית בלנדר או צלצל אלינו 08-9364540